VOICULESCU: Nu l-am vazut pe Nelu Iordache de 20 de ani. Pe celalalt nu il cunosc deloc. E o FACATURA!

DAN VOICULESCU l-a cunoscut pe Nelu Iordache in urma cu 20 de ani si de atunci nu l-a mai vazut, in opinia sa dosarul de santaj in care este implicat fiind o facatura. Fondatorul Intact a facut mai multe precizari jurnalistilor, sambata dimineata, in fata sediului Politiei Ilfov, acolo unde omul de afaceri s-a prezentat in urma instituirii masurii de cercetare sub control judiciar, impusa de DNA.

“Doi denuntatori au spus ca mi-au dat mie bani pentru ca i-am santajat. E bine sa stie toata lumea: Pe Nelu Iordache l-am cunoscut acum 20 de ani si de atunci nu l-am mai vazut. Repet. Nu l-am mai vazut. Cum poti sa santajezi un om daca nu te intalnesti cu el. Iar al doilea nu-l cunosc deloc. E o facatura”, le-a spus VOICULESCU jurnalistilor.

Citeste si: DAN VOICULESCU RASPUNDE ACUZATIILOR DIN DOSARUL DE SANTAJ PE BLOGUL SAU

Fondatorul Intact a spus ca e prea mare coincidenta in privinta chemarii la audieri pe data de 3 iulie.

“M-au chemat la audieri cand trebuia sa plec in concediu. 3 iulie a parut a fi o data speciala. Eu imi programasem sa plec ca orice om vara in concediu, cu familia. Cand s-a aflat pe 1 iulie ca trebuie sa fiu pe 7 la Curtea de Apel pentru dosarul Telepatia, am trimis familia in concediu si eu am ramas in Bucuresti. Probabil ca nu s-a aflat ca eu nu mai plec si pe 3 iulie dimineata au fost chemati 2-3-4 oameni care au dat declaratiile acestea de care vorbim noi”, a mai afirmat VOICULESCU.  

Citeste si: ARMA SI CARTUSELE DETINUTE DE DAN VOICULESCU, CONFISCATE DE POLITISTI. OMUL DE AFACERI TREBUIE SA VINA ZILNIC LA POLITIE

Intrebat de ce a cerut stramutarea dosarului, omul de afaceri a declarat ca “e o foarte mare presiune pe Curtea de Apel Bucuresti. Nu stiu de catre cine, trebuie aflat”, a mai spus fondatorul PC.

VOICULESCU ar fi amenintat, direct, sau prin intermediari, trei oameni de afaceri, care au incheiat cu trusturile sale de presa contracte de publicitate de 900.000 de euro. DAN VOICULESCU a fost eliberat sub control judiciar si are interdictie de a parasi tara.

Cei trei denuntatori sunt Octavian Cretu, Nicolae Palfi si Nelu Iordache.

DAN VOICULESCU a anuntat o conferinta de presa pentru duminica, precizand ca, din punctul sau de vedere, tot ce se intampla acum se datoreaza faptului ca a refuzat ca televiziunea Antena 3 sa fie “la cheremul cuiva”. “Nu pot sa spun ca Antena 3 a fost slugarnica fata de Victor Ponta”.

Omul de afaceri a mai precizat ca nu se simte haituit: “Sunt pregatit pentru orice. Am intrat intr-o batalie, si cand intri, te astepti la orice, inclusiv sa mai si incasezi”. 

Citeste si: VOICULESCU A CONTESTAT CONTROLUL JUDICIAR LA TRIBUNALUL BUCURESTI

Referitor la dosarul Mircea Basescu-Bercea Mondial si implicarea lui in el, VOICULESCU a spus ca “e o mare prostie. Nu-i cunosc pe Bercea, pe fiul lui, pe nimeni din neamul lor”.

Sursa foto: curentul.ro