Volkswagen a prezentat modelul Passat cu motor in doi cilindri. GALERIE FOTO

Volkswagen a prezentat noul model Passat BlueMotion, automobilul care are sub capota un motor 1.4 TSI cu tehnologia ACT si al carui consum extra-urban este de 5.6 litri la 100 km.

Germanii de la Volkswagen vor lansa in cadrul Salonului Auto de la Detroit de saptamana viitoare noul Passat BlueMotion Concept, un automobil capabil sa ruleze si cu ajutorul a numai doi dintre cei patru cilindri ai motorului 1.4 TSI din dotare, scrie 4tuning.ro. Concept car-ul Passat BlueMotion pregatit de germani se poate lauda cu prezenta sub capota a unui propulsor turbo de 1.4 litri, 150 cai putere si 250 Newton-Metri si este echipat si cu transmisia automata cu dublu ambreiaj DSG, meniul tehnic incheindu-se in cele din urma cu sistemul stop/start care opreste automat motorul atunci cand masina este la semafor.

 

 

In ceea ce priveste aspectul vizual, noul Volkswagen Passat BlueMotion Concept iese in evidenta, la nivel de exterior, atat prin caroseria finisata intr-o nuanta de Reef Blue Metallic, mai noteaza sursa citata, cat si prin jantele ce se bucura de un design cu zece spite duble. La nivel de interior, principala atractie este reprezentata de scaunele imbracate in piele in doua culori, cusuta cu ata contrastanta si accesorizata cu dungi albastre.

Sursa foto: 4tuning.ro