Volkswagen a prezentat noul Polo cu facelift. GALERIE FOTO

Volkswagen a dezvaluit primele imagini ale noului model Polo Facelift al carui debutul oficial va avea loc in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Nemtii de la Volkswagen au dezvaluit primele detalii si fotografii ale noului Polo Facelift, modelul care va debuta in martie, la Salonul Auto de la Geneva. Viitorii cumparatori vor putea opta acum pentru doua noi propulsoare cu trei cilindri, dintre care unul pe benzina – 1.0 TSI de 90 CP, si unul pe motorina, de 1.4 litri, conform 4tuning.ro, disponibil atat intr-o versiune de 75, cat si intr-o varianta de 90 cai putere.

 

 

Citeste si: Volkswagen a prezentat modelul Passat cu motor in doi cilindri. GALERIE FOTO

De asemenea, tot la nivel de motoare, lista cu optiuni mai include si un 1.0 MPI de 60 sau 75 cai putere, dar si un 1.2 TSI cu 90 sau 110 cai putere. Pentru cei care cauta un maximum de eficienta, germanii de la Volkswagen ofera noul Polo Facelift in compania unei unitati de 1.4 litri si 150 cai putere dotata cu tehnologia de dezactivare a cilindrilor (doi din patru), in timp ce iubitorii de performanta vor avea la dispozitie si de-aceasta data un model Polo GTI – model care va sosi insa pe piata abia anul viitor, dar care promite un plus de putere in schimbul asteptarii.

 

Citeste si: Noul Golf GTE de la Volkswagen consuma doar 1.5 litri la 100 km. GALERIE FOTO 

Spre deosebire de actuala versiune, varianta imbunatatita a modelului Volkswagen Polo iese in evidenta la nivel estetic doar prin cateva mici modificari operate spoilerelor fata si spate, respetiv noi jante – cu dimensiuni cuprinse intre 15 – 17 inci, sau LED-uri pentru blocurile optice frontale, in timp ce interiorul vine la pachet cu o consola centrala usor revizuita.

Citeste si: Volkswagen va lansa o masina care sa concureze Dacia ! Va costa doar 8.500 euro 

Sursa foto: 4tuning.ro