Voluntarii fac din nou curatenia de primavara in Gradina Botanica din Bucuresti

Asociatia Team Work a dat joi startul inscrierilor pentru o noua editie a evenimentului “Curatenia de primavara”, care se va desfasura in Gradina Botanica “Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti in zilele de 29 si 30 martie, precum si pe 5 si 6 aprilie.

Cele patru zile de curatenie vor include taierea lastarisului, curatarea zonelor din aria de lucru si reciclarea selectiva a deseurilor gasite. La finalul fiecarei zi a evenimentului, participantii vor fi recompensati cu premii surpriza.

Citete si: Primaria Sectorului 6 va demara curatenia generala de primavara

Programul zilnic de lucru va fi între orele 10.00 si 15.00. Participarea la eveniment se face pe baza de inscrieri, acestea desfasurandu-se pana pe 4 aprilie pe blogul Asociatiei Team Work. Voluntarii care doresc sa participle la curatenie trebuie sa aiba varsta peste 14 ani.

Ajuns la cea de-a noua editie, evenimentul “Curatenia de Primavara” este organizat de Asociatia Team Work din anul 2006. „Curatenia de Primavara” face parte, alaturi de „Curatenia de Toamna”, „Vanatoarea de Comori in Gradina Botanica”, „Gradina Copiilor” si „Gradina Bunicii”, dintr-un proiect mai amplu – „Gradina Botanica – Gradina orasului meu” – derulat de asociatie in parteneriat cu Gradina Botanica „Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti.

Foto: Asociatia Team Work