Volvo a prezentat primele imagini cu noul SUV XC90. GALERIE FOTO

Volvo a dezvaluit noul SUV XC90, model al carui debbut oficial va avea loc in luna ianuarie, in cadrul NAIAS 2014.

Prototipul pe care se va baza noul Volvo XC90 se numeste XC Coupe, iar primele imagini oficiale au aparut astazi pe internet, cu o luna inaintea prezentarii oficiale de la Detroit, scrie 4tuning.ro. Noul XC Coupe este cel de-a doilea studiu de design din cele trei pregatite de Volvo, care vor fi produse sub atenta indrumare a lui Thomas Ingenlath, vicepresedinte de creatie al companiei. Aceste studii sunt menite sa arata publicului directia de design ale modelelor urmatoare produse de compania suedeza.

Acum, Volvo a dat publicitatii trei imagini, iar partea frontala a noului prototip pare sa fie similara cu ceea ce am vazut la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie, si anume Volvo Concept Coupe. In partea din spate, mai noteaza sursa citata, XC Coupe are stopurile asemanatoare cu modelul de la Frankfurt, insa pilonii “C” au fost alungiti.

Lansarea noului Volvo XC Coupe va avea loc la NAIAS din Detroit, in data de 13 ianuarie 2014, insa toate detaliile si imaginile vor fi dezvaluite cu cateva zile mai devreme, pe data de 8 ianuarie.

Sursa foto: 4tuning.ro