VOLVO prezinta noul XC90. Cat va costa noul SUV. GALERIE FOTO

VOLVO a dezvaluit recent noul sau SUV XC90, unul dintre cele mai importante modele ale companiei in ultimii ani. Modelul adopta un design elegant, cu linii rafinate, urmand a fi produs incepand cu 2015.

Noul SUV XC90 beneficiaza, pe langa un nou stil de design, de noi tehnologii de siguranta, un interior premium si motoare eficiente, se lauda compania, detinuta de grupul chinez Geely Holding Group, care a cumparat brandul suedez de la Ford, in 2010.

Citeste si: VOLVO PREZINTA UN CONCEPT REVOLUTIONAR: SCAUNUL DE MASINA GONFLABIL PENTRU COPII. VIDEO

Modelul va fi prezentat in octombrie, la Salonul Auto de la Paris, urmand sa aiba si o editie speciala – First Edition – formata din 1927 de autoturisme (n.r.-1927 este anul in care a fost fondata VOLVO), propulsate de motoare diesel D5 (225 cp) sau pe benzina T6 (320 cp). VOLVO XC 90 First Edition va fi vandut exclusiv online si se va deosebi de restul suv-urilor printr-un exterior negru onyx, jante de aliaj de 21 de inchi, scaunde din piele Nappa si panou de bord imbracat in piele de culoarea carbunelui, scrie Worldcarfans.

Productia noului VOLVO XC90 va incepe in prima parte a lui 2015 la Torslanda, Gothenburg, Suedia, urmand ca livrarile sa inceapa in luna mai.

Citeste si: SUEDIA TESTEAZA PRIMELE SOSELE ELECTRICE UNDE AUTOBUZELE SE VOR INCARCA DIN MERS

In SUA, XC90 T6 4×4 va costa 48,900 dolari, in timp ce XC90 T6 First Edition va putea fi achizitionat online la un pret de 65,900 dolari.

Sursa foto: worldcarfans.com