VOLVO prezinta un concept revolutionar: SCAUNUL DE MASINA GONFLABIL PENTRU COPII. VIDEO

Cand vine vorba de montarea sa in masina, SCAUNUL PENTRU COPII este cosmarul oricarui parinte. Acum insa, Volvo vine in intampinarea acestei probleme si anunta prototipul unui scaun de copii revolutionar.

SCAUNUL DE MASINA PENTRU COPII este mare si destul de greu de montat. In curand, Volvo va rezolva aceasta problema si va face viata mai usoar parintilor de pretutindeni.

Cu ajutorul materialelor usoare, Lawrence Abele, design manager la Centrul Volvo Monitoring si Concepte din Los Angeles, a realizat un SCAUN GONFLABIL despre care spune ca este “sigur, usor de montat si de carat”, informeaza revista britanica AutoExpress.

SCAUNUl PENTRU COPII este realizat dintr-un material foarte rezistent, realizat initial de armata si folosit in industria nautica.

Citeste si: DESEURILE UMANE VOR PUTEA ALIMENTA NOUL HYUNDAI TUCSON FCEV

SCAUNUL are un sistem de umflare inovativ, acu ajutorul unei pompe integrate care il umfla in mai putin de 40 de secunde, greutatea sa totala fiind mai mica de cinci kilograme, la jumatate fata de unul normal. Pe langa faptul ca poate fi impachetat atunci cand nu este folosit, SCAUNUL PENTRU COPII de la Volvo poate fi umflat de la distanta, prin Bluetooth.

Potrivit Volvo, conceptul de SCAUN GONFLABIL ofera noi oportunitati, de exemplu bunicii sau prietenii care au grijă de copiii lor si au nevoie de un scaun ultra-mobil.

SCAUNUL GONFLABIL VOLVO este la nivel de prototip, insa in viitorul apropiat ar putea fi produs la scara larga.

Sursa foto si video: autoblog.com, youtube.com