Vom circula pe Pasajul Mihai Bravu din 2014? Vezi ce spune Sorin Oprescu, primarul Capitalei

Daca vremea va tine cu bucurestenii, din martie 2014, soferii vor putea circula pe Pasajul Mihai Bravu. De asta ne asigura Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei.

”Lucrarile merg foarte bine, chiar mult mai bine decat m-am asteptat, in conditiile in care au trecut doar 3 luni si 4 zile de cand au fost reluate lucrarile. Cred ca daca vremea ne va permite, undeva in martie 2014 se va putea circula pe acest pod”, a spus Sorin Oprescu.

Edilul-sef a explicat si ca pasajul va fi traversat zilnic de peste 48.000 de masini si va contribui la descongestionarea zonelor Brancoveanu, Nitu Vasile, Bulevardul Berceni si fosta Macaralei.

Pasajul Mihai Bravu – Splaiul Unirii va avea doua poduri paralele, peste Splaiul Unirii/Raul Dambovita si, respectiv, peste intersectia Prelungirea Sos. Mihai Bravu – Calea Vacarestilor.

Podurile, unul cu lungimea de 675,4 metri si unul de 687,7 metri, vor avea cate doua benzi de circulatie pe fiecare sens. Potrivit municipalitatii, in prezent, primul pod este realizat in proportie de 65%.

Termenul pentru finalizarea lucrarilor este decembrie 2014.

 sursa foto: realitatea.net