Vona Gabor, un extremist bezmetic si mincinos

Vona Gabor, liderul Partidului Jobbik (cel mai radical din Ungaria), nu este altceva decat un extremist bezmetic si mincinos care doarme cu poza lui Adolf Hitler sub perna si viseaza sa il depaseasca pe Miklos Horty in popularitate, actiuni abominabile si tampenie.

Uitandu-ne un pic pe lista actiunilor deplasate si extremiste trecute la rubrica realizari in CV-ul acestui Vona Gabor realizam, cu stupoare, ca in conditiile in care i s-ar da mana libera, acest emitator de elucubratii ar putea sa-i depaseasca cu brio pe cei doi nesanatosi amintiti mai sus.

Bezmeticul nu are nicio legatura cu realitatea si are impresia ca daca in Ungaria natala s-au terminat lunaticii care au drept litera de lege orice prostie care ii iese din gura poate sa-si permita sa vina in Romania si sa mai gaseasca niste Jobbici mici si usor de pacalit doar pentru ca ei, potentialii electori, au dubla cetatenie.

Citeste si: Semjen Zsolt daca vrei sa calaresti, lasa Targul Secuiesc si du-te la caruselul din Vidam Park! 

Cu siguranta, Vona Gabor mizeaza pe faptul ca in judetele din Ardeal oamenii nu o duc nemaipomenit, ceea ce se datoreaza in mare masura liderilor UDMR fie vorba intre noi, si spera sa ii determine sa voteze partidul Jobbik la alegerile din aprilie din Ungaria.

Problema este ceea ce se va intampla dupa aceea. Mai domnule Gabor ce o sa faci, o sa le dai de mancare, o sa le dai locuri de munca, o sa faci strazi noi, o sa pocnesti din degete si o sa creasca nivelul de trai?

Vona Gabor mai bine iti vezi de treaba ta si nu-i mai amagi pe secuii nostri pentru ca sunt si asa amarati si apasati de problemele pe care liderii UDMR se lauda ca le rezolva de ani buni, dar numai in perioadele de campanie electorala (n.n. aici sunteti cam la fel trebuie sa recunoastem!). In rest, lasa-ne pe noi sa ne “razboim” la meciurile de fotbal dintre Romania si Ungaria, sau la cele dintre echipele de club la hochei si fotbal si nu mai prosti oamenii cu aberatiile dumitale naziste.

Sursa foto: origo.hu