VORONIN: STRELET, FILAT si un oarecare VICTOR PONTA au cumparat 2.000 de hectare in ODESA

Liderul comunistilor din Moldova, VLADIMIR VORONIN, l-a acuzat pe fostul premier VALERIU STRELET ca a cumparat, impreuna cu VLAD FILAT SI VICTOR PONTA, peste 2.000 de hectare in orasul ucrainean ODESA, scrie agora.

“Dvs impreunacu doi parteneri, Filat si un oarecare Victor Ponta, cu ce scop ati cumparat peste 2000 de ha in orasul Odesa. Noi cunoastem ca liberalii s-au inzestrat cu averi pe malul iazului, a, lacului Herastrau din Bucuresti si asta e clar. Ce puteti spune despre compania Cristal Nord din Otaci? Acum v-ati implicat acolo, si pana nu demult acolo mai era Gacichevici. Furtul care l-ati tras pe sub pamant acolo din ce directie pompeaza spirtul – din Moldova in Ucraina sau invers?”, a intrebat Vladimir Voronin, in cadrul dezbaterilor la motiunea de cenzura pentru demiterea guvernului Strelet, care a fost aprobata.

CITESTE SI: GUVERNUL DE LA CHISINAU A CAZUT IN URMA UNEI MOTIUNI DE CENZURA. REACTIA MAE UPDATE

Valeriu Strelet a respins acuzatiile liderului comunist.

“Daca ceva visati noaptea nu spuneti in plenul Parlamentului pentru ca nu e o chestie buna. Nu am alte averi care sa nu fie incluse in declaratia de venit. Am o singura companie pe care am fondat-o si din administratia careia m-am retras din 2009 cand mi s-a validat mandatul de deputat. Va rog foarte atent. Pe doi deja i-am actionat in judecata. Nu o sa ezit nici in alte cazuri”, a spus acesta.

Sursa foto: jamestown