VOTUL OBLIGATORIU naste discutii in interiorul PSD

Proiectul de lege privind VOTUL OBLIGATORIU naste disensiuni in PSD. Cu toate ca a fost initiat chiar de un deputat social democrat, membrii partidului aflat la putere spun ca PSD nu sustine acest proiect , el nefiind discutat in interiorul partidului.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sustine ca el ar fi de acord cu VOTUL OBLIGATORIU. Propunerea a fost initiata de deputatul Ioan Munteanu, informeaza psnews.ro.

Citeste si: ALINA GORGHIU, PENTRU MONDO NEWS: ACL VA DEPUNE UN PROIECT DE LEGE PRIVIND INTRODUCEREA VOTULUI PRIN CORESPONDENTA

“Eu, personal, as fi de acord cu VOTUL OBLIGATORIU, daca ne-ar aduce noua beneficii. In acest moment nu pot sa-mi dau seama care sunt beneficiile.

Ceea ce pot sa va spun este ca pot sa discut in cadrul Comisiei de cod electoral, sa ridic o astfel de discutie in cadrul dezbaterilor dintre liderii politici parlamentari si membrii comisiei si, daca ea are o majoritate, cu mare placere, dar va reamintesc ca intram in anumite discutii care sunt legate de prevederile constitutionale”, a afirmat Zgonea.

Citeste si: EXCLUSIV. ALINA GORGHIU, DESPRE VOTUL OBLIGATORIU: E CULMEA TUPEULUI! PARLAMENTARII PNL NU VOR SUSTINE PROPUNEREA

Anterior, Dan Sova a declarat, in cadrul unui comunicat de presa, ca proiectul VOTULUI OBLIGATORIU pe care deputatul l-a initiat nu este sustinut de PSD si nu a fost discutat in cadrul partidului.

Sursa foto: psnews.ro