ITI PLACE SA TRAGI CU OCHIUL LA ALTII? DAR SA O FACI IN PUBLIC? TOTUL despre VOYEURISM SI EXHIBITIONISM

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa il vezi pe vecinul sexy la dus? Sau sa faci sex in public? Daca da, inseamna ca si tu ai…putin voyeurism sau exhibitionism in sange.

Multi avem si nu ne-am gandit niciodata la asta. Totusi, cat si ce face diferenta intre o fantezie sexuala, o dorinta erotica si invadarea intimitatii unei persoane sau chiar probleme cu legea? si, cat de bine este sa fii exhibitionist si voyeur in acelasi timp?

Afland cum se manifesta si cum se pot completa voyeurismul si exhibitionismul te poti cunoaste altfel pe tine insati dar mai ales, pe barbatii din jurul tau.

Voyeurism? Exhibitionism?
Voyeurul este persoana careia ii place sa vada alte persoane cum fac sex, asta indiferent daca spioneaza pe cineva sau urmareste un video erotic pe Internet. Tot voyeurul este cel care priveste o persoana cum se dezbraca, cum se masturbeaza, ce face pe o plaja pentru nudisti sau cum se saruta in club.

CITESTE SI: HOROSCOP: CUM TE COMPORTI IN PAT IN FUNCTIE DE ZODIE

Exhibitionistul este persoana care nu are nicio problema in a se dezbraca de fata cu alte persoane si mai ales, in a-si arata zona intima unor persoane straine.

Trebuie sa mai stii si ca voyeurismul si exhibitionismul sunt considerate fetisuri dar si parafilii (exprimari uneori deviante ale dorintei sexuale) si ca se manifesta mai ales printre barbati.

Cum s-ar putea completa cele doua comportamente sexuale?
Un cuplu format dintr-un voyeur si un exhibitionist par o pereche demna de paradisul fanteziilor si fetisurilor sexuale. Unuia ii place sa priveasca, celuilalt ii place sa arate, sa fie privit. intr-adevar, pot fi perechea perfecta pentru sex, dar asta pana la un punct: cand unul dintre ei exagereaza si isi transpune fantezia sexuala in afara cuplului.

Alteori, este vorba de limite chiar in interiorul cuplului, cand unul dintre parteneri nu este de acord cu o anumita practica sexuala. De cele mai multe ori este vorba despre sex in grup, sex cu tehnici sadomasochiste si bondaj sau schimb de parteneri pentru o partida de sex.

CITESTE SI:  5 LUCRURI PE CARE AR TREBUI SA LE STII DESPRE SADO-MASOCHISM

Oricum, cele doua fetisuri se completeaza pentru ca fiecare gaseste la celalalt ceea ce cauta de la excitatia sexuala. Restul, tine de cuplu.

Crezi ca te-ai putea descurca cu un astfel de partener? Sau deja il ai?

Sursa www.unica.ro