“Vrajitoare” din Romania, condamnata in Austria

O „vrajitoare” din Romania a fost condamnata la cinci luni de inchisoare in Austria dupa ce l-a pacalit pe un cetatean slovac ca ii va “desface” o vraja contra sumei totale de 26.000 de euro. Femeia, in varsta de 63 de ani, a fost condamnata de un tribunal din Graz, fiind acuzata de frauda prin vrajitorie, scrie Steiermark.

„Vrajitoarea” romanca i-a promis unui cetatean slovac ca il va elibera de o vraja si ca o va determina pe fosta sa prietena sa se intoarca la el, printr-o serie de rugaciuni speciale si prin intermediul unor forte secrete.

Barbatul ii platea „vrajitoarei” din Romania cate 100 de euro pe saptamana pentru serviciile prestate. In total, ea a adunat de la slovac suma de 26.000 de euro.

Vraja ar fi trebuit sa aiba ca finalitate impacarea celor doi fosti iubiti. “Acum, fosta prietena a victimei este casatorita cu un alt barbat, insa acestia ar fi trebuit sa realizeze, in urma vrajii, ca ceva nu este in regula in relatia lor”, a precizat un judecator in timpul procesului. “Inculpata a spus ca acest lucru poate fi facut numai daca sotul moare”, a adaugat judecatorul, care a sustinut ca intelege motivele pentru care victima a apelat la astfel de servicii.

Sursa foto: unica.ro