Vrajitoarea Maria Campina are probleme cu legea! Anhetatorii au gasit in casa vrajitoarei mai multe arme detinute ilegal

Perchezitii la locuinta vrajitoarei Maria Cumpina, anchetatorii au gasit mai multe arme detinute ilegal de sotul Mariei Campina, Traienica Pandelus, insa barbatul spune ca avea permis pentru ele. 

Sotul Mariei Campina este acuzat de procurori si de inselaciune cu consecinte deosebit de grave. El ar fi pus mana pe un imobil din centrul Capitalei, iar pentru asta s-a folosit de influenta unor functionari de la Primaria Sector 1 si, mai mult, a incheiat acte false. Valoarea imobilului ajunge la peste jumatate de milion de euro.

Anchetatorii spun ca, din anul 2002, cu ajutorul unor acte false si cu complicitatea mai multor functionari, Maria Campina si Traienica Pandelus au reusit sa obtina in mod ilegal un imobil pe strada Arthur Verona din Capitala. Cei doi ar fi introdus un dosar de la arhiva Administratiei Fondului Imobiliar cu aceste documente false, au obtinut acest imobil, ulterior l-au vandut unei persoane si au obtinut suma de 500.000 de euro.

Numai ca sotul Mariei Campina nu recunoaste nimic. “Am fost invitat la Politia Capitalei, am stat de vorba cu d-na procuroare. Mi s-a spus ca mi-am luat casa cu acte false. M-au invinuit pe mine, ca eu as fi cumparat cu acte false. Mi s-a spus ca se retin si armele pentru verificari pana se clarifica situatia.”, a spus sotul Mariei Campina.

La nivelul Serviciului Grupuri Infractionale Violente din cadrul DGPMB, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti exista in lucru un dosar penal cu privire la comiterea infractiunilor de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals, dare de mita si luare de mita.

“In fapt, in anul 2002, suspectul ar fi obtinut in mod ilegal un imobil aflat in sectorul 1 al Capitalei, prin introducerea in dosarul de la arhiva Administratiei Fondului Imobiliar a unor documente de proprietate contrafacute, fiind ajutat de mai multe persoane. Ulterior, suspectul ar fi vandut imobilul unei persoane de buna credinta pentru suma de 500.000 de euro”, precizeaza DGPMB.