Vrajitoarele care au santajat-o pe Oana Zavoranu au fost condamnate

Cele doua vrajitoare care au santajat-o pe Oana Zavoranu au fost condamnate, marti, la cate 3 ani de inchisoare. Astfel, Judecatoria Ilfov a decis ca vrajitoarele Melisa si Vanesaa sa fie condamnatela 3 ani de inchisoare cu suspendare. Ele vor trebui, insa, ca in cei 3 ani sa respecte o conduita, respectiv pe 1 sau pe 15 ale lunii vor trebui sa se prezinte la Politie.

Decizia data de judecatorii din Ilfov este o decizie definitiva. Cele doua trebuie sa-i plateasca brunetei si 10.000 de euro

Roxana Lider, cunoscuta ca vrajitoarea Vanessa, si Minca Rada, zisa si Melissa, nu vor merge la inchisoare, insa trebuie sa respecte conditiile impuse de judecatori. Ele trebuie sa se prezinte la politie de cate ori este nevoie si sa nu paraseasca tara, sau sa isi schimbe domiciliul fara sa anunte autoritatile.

In urma cu aproape patru ani, Oana Zăvoranu a trecut pragul Vanessei si Melissei, doua vrajitoare care ii promiteau marea cu sarea in schimbul unor bunuri sau a unor sume de bani, deloc de neglijat. Dupa ce a pierdut o mică avere, vedeta le-a dat in judecată pe cele doua, pentru inselatorie si santaj.