VRANCEA: Circulatie inchisa pe DN2D din cauza bolovanilor cazuti de pe versanti in urma ploilor

Circulatia pe DN 2D, intre localitatile Lepsa si Gresu, din judetul Vrancea, a fost oprita din cauza bolovanilor de pe versanti care au cazut pe carosabil, in urma ploilor torentiale, potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana. Circulatia a fost reluata dupa aproximativ noua ore.

Drumul national 2D, inchis pe ambele sensuri intre Lepsa si Gresu (kilometrii 62 si 74), sambata, de la ora 23.30, a fost redeschis traficului duminica, in jurul orei 09.00.

CITESTE SI: SIBIU: O portiune de drum judetean s-a SURPAT din cauza PLOILOR ABUNDENTE

Tot in judetul Vrancea, circulatia pe DN 2M Reghiu – Mera se desfasoara pe un fir, alternativ, la kilometrul 24, pe o distanta de aproximativ 40 de metri, din cauza unei alunecari de teren, a precizat Centrul Infotrafic.

Administratia Nationala de Meteorologie a avertizat ca pana duminica, la ora 10.00, vor fi ploi in toate regiunile, iar la munte, precipitatiile vor duce la topirea stratului de zapada.

CITESTE SI: OPREA le-a solicitat sefilor ISU sa monitorizeze atent zonele afectate de conditiile meteo

Potrivit ANM, in Dobrogea, in estul si nordul Munteniei si in sudul Moldovei vor fi ploi insemnate cantitativ, ce vor cumula local 15 – 20 de litri pe metru patrat si izolat 30 – 40 de litri pe metru patrat. In zona Carpatilor de Curbura si in estul Carpatilor Meridionali, precipitatiile sunt mai ales sub forma de ploaie, favorizand topirea stratului de zapada.

Sursa foto www.mediafax.ro