Vrancea. Execuţie în stil mafiot. Un bărbat a fost găsit împuşcat mortal într-o maşină lovită! Cine este victima

Bărbatul de 61 de ani care a murit împușcat în mașina sa, vineri seara, în Vrancea, era proprietarul unor case de schimb valutar.  În mașina acestuia polițiștii au găsit o sumă mare de bani, ceea ce exclude varianta unui jaf.

Mașina în care era bărbatul era lovită, iar la aproximativ 500 de metri, aproape de DN2, a fost găsită o altă mașină lovită şi abandonată. Ancheta în acest caz este coordonată de procurorii Parchetului Vrancea. La cercetările în cazul bărbatului găsit mort participă şi ofiţeri de la Direcţia de Investigaţii Criminale din IGPR, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru infracţiunea de omor şi face cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a decedat bărbatul împuşcat, vineri seară, pe drumul judeţean Focşani – Slobozia Ciorăşti şi identificarea autorului faptei, a informat instituţia.

„La data de 22.02.2019, a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea procesul-verbal de sesizare din oficiu cu privire la săvârşirea de AN (autor necunoscut – n.red.) a infracţiunii de omor, (…) constând în aceea că în data de 22.02.2019, în jurul orei 19,42, victima C.C., în timp ce se afla pe DJ 205 R, Focşani-Slobozia Ciorăşti, conducând autovehiculul marca Mercedes, înmatriculat cu nr. VN 62 MEN, a fost împuşcată în zona membrului superior stâng, de o persoană neidentificată, iar leziunile produse prin împuşcare i-au provocat decesul. În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale în rem, pentru infracţiunea de omor, faptă prev. de art. 188 alin.1 C.p. şi se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a intervenit decesul persoanei menţionate mai sus, precum şi identificarea autorului săvârşirii faptei”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Sursa foto> Antena 3