Vrancea. Trei persoane, printre care un copil de zece ani, au murit, iar patru au fost rănite grav

Trei persoane, printre care un copil de 10 ani, au murit şi patru au fost grav rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc, joi seara, pe DN2/E85, în afara localităţii Slobozia Bradului, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, scrie Agerpres.

Potrivit poliţiei, conducătorul unui autocamion care circula pe DN2/E85, dinspre Focşani către Buzău, în afara localităţii Slobozia Bradului, la km 152, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a frânat, moment în care vagonul a pătruns pe contrasens în răsucire, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula din sens opus.

“În urma accidentului a rezultat decesul a trei persoane, un bărbat de 40 ani, şoferul autoutilitarei, o femeie de 35 ani şi un minor de 10 ani, pasageri în autoutilitară. Au fost de asemenea răniţi alţi doi bărbaţi, pasageri în autoutilitară şi şoferul autocamionului care a provocat accidentul. O altă minoră în vârstă de 14 ani a fost transferată în stare gravă la Spitalul judeţean Buzău”, a precizat IPJ Vrancea.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

Sursa foto: realitatea