Vrea amanta sau e un sot fidel? Afla ce aleg barbatii in functie de zodia in care sunt nascuti

Niciun barbat nu e ca altul. Fiecare are propriile-i pasiuni, propriile-i principii de viata. In vreme ce unii isi doresc sa fie casatoriti pe viata cu aceeasi persoana, altii sunt mai libertini din fire si prefera sa joace la mai multe capete.

Afla care sunt preferintele barbatilor din fiecare zodie cand vine vorba de femei:

Berbec

Nativul din zodia Berbec este atat de energic si de spontan incat se plictiseste destul de repede langa aceeasi persoana. De aceea, e genul de barbat tentat sa aleaga ecuatia sotie plus amanta, cu rezultate care mai de care mai interesante. Abia atunci se simte stimulat suficient.

CITESTE SI: Curtezanele zodiacului. Top 5 zodii carora niciun barbat nu le rezista

Taur

Barbatul Taur se insoara tarziu, dar nu pentru ca n-ar avea cu cine, ci pentru ca e foarte pretentios. Odata casatorit, devine foarte credincios, foarte stabil, asa ca nu e genul care sa aiba amanta. E atat de atasat de nevasta si de copii, incat nici prin gand nu ii trece sa calce stramb.

Gemeni

Barbatul din zodia Gemeni nu viseaza la o casa, la o familie. El ar vrea sa copilareasca mult si bine. Detesta responsabilitatile unui camin si nu e deloc ceea ce s-ar putea numi barbat de casa. Totusi, cea care il cucereste trebuie sa fie pe sistemul 2 in 1, adica si sotie, si prietena.

Rac

Racul nu e tentat sa aiba amanta. El e prea dedicat casei, familiei, sotiei ca sa se gandeasca vreodata la o aventura. Petrece acasa mai mult timp decat oricare alt nativ si nici nu il poti banui vreodata ca ar calca stramb. Sotia trebuie, in schimb, sa ii accepte dispozitiile lui fluctuante.

Leu

Leul prefera sa zburde din floare in floare multa vreme pana sa se casatoreasca. Insa atunci cand o face, o face din dragoste si are grija ca nevasta sa nu duca lipsa de nimic. Orgoliul sau urias il va impinge uneori si in bratele altor femei, pentru ca el trebuie sa isi dovedeasca faptul ca poate fi in continuare cuceritor.

Fecioara

Barbatul din semnul Fecioarei nu tine neaparat sa se insoare. Prefera concubinajul tocmai pentru ca nu presupune prea multe responsabilitati. E atat de critic incat cu greu va gasi femeia perfecta in viziunea lui. Aceasta trebuie sa fie foarte frumoasa si stapana pe sine. E dispus sa isi faca si amanta daca crede ca e cazul.

Balanta

Barbatul din zodia Balantei uraste singuratatea si e programat genetic sa fie insurat. Insa el iubeste femeia si adora sa fie sedus, asa ca, la un moment dat, atunci cand va interveni rutina in relatie, va cauta sa isi testeze farmecele in afara casatoriei. Si e capabil sa duca o viata dubla ani la rand.

Scorpion

Da-i Scorpionului ce isi doreste“ cat mai mult sex “ si il vei tine langa tine mult si bine. Vei descoperi ca e un sot extrem de tandru si de pasional si sunt sanse mari sa va petreceti toata viata alaturi. Pentru ca in ciuda caracterului sau fierbinte, Scorpionul este foarte familist si fidel.

Sagetator

Una, doua, poate chiar trei amante odata. De asta e in stare un Sagetator. Si pentru ca isi doreste cat mai multa libertate, nici nu se grabeste sa se casatoreasca. E genul care prefera aventurile in locul relatiilor serioase. Chiar si cand se insoara, sotia lui trebuie sa fie extrem de toleranta si rezistenta la emotii.

Capricorn

Barbatul din zodia Capricorn e atat de ocupat de cariera lui ca abia reuseste sa faca fata pretentiilor unei sotii, nicidecum nu ar fi in stare sa mai aiba si o amanta. Isi va alege cu atentie nevasta asa incat sa preia mare parte din treburile casei. La urma urmei, el va aduce banii, multi bani.

Varsator

Se spune ca barbatul Varsator iubeste o data si bine. Insa si el are nevoie de putin spectacol in viata lui, asa ca nu va pregeta sa caute afectiune si in afara caminului. De regula, amanta Varsatorului este mai mare ca el si mai experiementata. Totusi, nu va renunta la confortul familiei.

CITESTE SI: Cum saruta barbatii in functie de zodie

Pesti
Pestii sunt romanticii zodiacului si familisti convinsi. Vor face orice sa-si multumeasca sotia si sa o tina alaturi de ei. Cu toate astea, sunt vulnerabili la tentatii, iar morala lor este destul de flexibila. Totusi, vor alege: ori sotia, ori amanta. Nu de alta, dar nu sunt in stare sa le faca fata amandurora.

 

Sursa: ele