VREI NOAPTEA PERFECTA? CITESTE GHIDUL BUNELOR MANIERE IN PAT

Codul bunelor maniere trebuie stiut si respectat in orice clipa, chiar – sau mai ales – in pat. Poate ti se pare oarecum ciudat sa te gandesti la bunele maniere in dormitor, sa respecti reguli de politete cand este vorba despre sex, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii badaran cu partenera. Este adevarat ca sexul ar trebuie sa insemne relaxare, sa renunti la precautie si sa te bucuri, dar poti face toate acestea si, in acelasi timp, sa nu uiti de bunele maniere. Nu de altceva insa orice om are propriile limite si nu vrea ca acestea sa fie incalcate.

Iata codul bunelor maniere cand faci sex:

Bune maniere # 1: Igiena

Respiratia urat mirositoare, flatulenta, nespalarea organelor genitale, mirosul de transpiratie, toate acestea alunga cheful pentru sex. Barbiereste-te inainte de o intalnire fierbinte si asigura-te ca penisul tau nu arata ca si cum ar fi fost victima atacului unui rechin.

Bune maniere # 2: Muzica

Muzica este un subiect care poate naste controverse. De ce? Pentru ca gusturile oamenilor sunt diferite si daca nu esti inspirat poti s-o dai din bara din cauza muzicii. Ai putea incerca sa pui ceva din ultimul top 40, dar daca ei ii place muzica clasica? Sunt sanse destul de mari sa gresesti. Tocmai de aceea, mai bine o intrebi inainte ce muzica prefera astfel incat lucrurile sa mearga in directia dorita de tine.

Bune maniere # 3: Pozitii nenumarate

Incercarea de a parcurge absolut toate pozitiile din Kama Sutra intr-o singura sesiune reprezinta actul unui lunatic. Nu te grabi si folositi ceea ce este cel mai bine pentru voi. Nu spunem ca trebuie sa ramaneti la o singura pozitie, insa nu transforma o partida de amor intr-un maraton sexual.

Bune maniere # 4: Lasa loc pentru manevre

Indiferent ca este vorba despre o aventura de o noapte sau de o relatie pe termen lung nu poti aparea in dormitor cu o jucarie sexuala, o camera video sau sa vii deghizat intr-un costum daca nu ai vorbit in prealabil cu partera si ea a fost de acord. In caz contrar, in loc de amor, vei avea parte de o cearta pe care sigur nu ti-o doresti.

Bune maniere # 5: Intoarce-i favoarea

Este cel mai politicos lucru pe care il poti face. Nu este nevoie sa spui te rog sau multumesc (nici nu este indicat), insa poti face un gest asemanator ridicarii palariei sau sa faci cu mana, care sa spuna, ma intorc la tine.

Bune maniere # 6: Cand o femeie spune nu, vorbeste serios

Este adevarat ca sunt femei carora le place sa spuna nu, doar de dragul artei, insa daca detectezi hotarare in vocea ei, fa un pas inapoi indiferent de ce aveai in cap sa faci. Poate ar trebui sa pui o intrebare pentru a testa terenul.

Bune maniere #7: Un pahar de apa

Daca niciunul dintre voi nu se grabeste sa aprinda tigara de dupa (sunteti nefumatori sau ati renuntat de curand), ofera-i un pahar de apa chiar daca nu ti l-a solicitat. Sigur il va lua recunoscatoare ca i-ai citit gandurile.

Bune maniere # 8: Ejacularea nu inseamna sfarsit

Pentru cateva clipe, pune-te in pielea iubiei tale, a trebuit sa suporte deasupra ei pe cineva cu cel putin 10 kilograme mai greu, n-a avut orgasm si partenerul dupa ce a ejaculat se intoarce pe o parte si adoarme instant. Ea are nevoie de putina tandrete. Sarut-o, mangaie-i fundul, spune-i cat de mult o iubesti.

Bune maniere # 9: Ajut-o sa se curate

Daca nu folosesti prezervativul, iar ea nu ia anticonceptionale si ai ejaculat pe ea, trebuie s-o ajuti sa se curate. Ea este ingrijorata si-i este teama sa se miste, asa ca foloseste un servetel umed care sa indeparteze lichidul seminal.

Bune maniere # 10: Sarut dupa sex oral

O multime de oameni sunt impotriva acestui gen de sarut, din motive lesne de inteles. Daca insa esti implicat intr-o relatie serioasa, v-ati facut analize si va iubiti atunci este posibil sa va sarutati si dupa ce facut sex oral.

Sursa traducere: sfatulparintilor