Vrei o VIATA SEXUALA si mai FIERBINTE? Iata ce trebuie sa faci

Visezi sa scuturi putin rutina din asternuturi pentru a avea din nou parte de partidele incendiare de sex de la inceputul relatiei? Iata ce ai de facut.

La inceputul oricarei relatii, totul este cum altfel decat wow: sexul, micul dejun in pat, seara de film, gatitul impreuna, plimbarile prin parc.

Din pacate, scanteia noutatii incepe sa paleasca si se instaleaza cenusia rutina la pachet cu stresul de tot felul. In asemenea situatie, este si normal ca libidoul sa scada mai ceva ca actiunile de la bursa, iar partidele de sex sa se rareasca in ritm ametitor.

CITESTE SI: Ce este in MINTEA BARBATILOR: vor sa CUCEREASCA sau sa fie CUCERITI?

Dar nu este o situatie fara iesire. Mai intai, trebuie sa ai o discutie sincera cu iubitul tau in care sa-i explici cu mult calm faptul ca tre-buie sa faceti totul impreuna pen-tru a va imbunatati viata sexuala.

In timpul acestei discutii foarte delicate, nu ridica vocea, ci vor-beste calm cu scopul de a rezolva o situatie si nu arunca vina in „curtea” iubitului.

Starea de sex se face…

Daca e sambata si n-aveti alta treaba decat sa leneviti in pat, e si normal sa aveti chef de sex, dar daca este o zi de lucru obisnuita si plina, sexul este, cel mai probabil, ultimul lucru la care va ganditi. De aceea spunem ca starea de sex se face. Iata cum:

Atmosfera

E seara, ajungi obosita de la serviciu, faci un dus si nu visezi decat la momentul in care vei imbratisa perna si te vei lasa furata de un somn odihnitor.

CITESTE SI: Femeile fatale ale zodiacului. Cine are cea mai puternica atractie pentru barbati  

In loc sa faci asta, mai bine pune o muzica senzuala, imbratiseaza-ti iubitul, saruta-l si vorbiti despre lucruri care tin de relatia voastra, nu de job si nici de probleme.

Spune glume, povestioare haioase, jucati-va, radeti mult si „fabricati” acea atmosfera romantica si intima de care aveti nevoie.

Sursa elle