Vrei sa devii administrator de bloc? Poti participa la cursuri pentru obtinerea acestei calitati

Primaria Sectorului 6 informeaza cetatenii sectorului care doresc sa se inscrie la cursurile pentru formare administratori de imobile ca se pot informa in legatura cu firmele care organizeaza astfel de cursuri la Biroul Unic din cadrul Primariei Sectorului 6, la numarul de telefon 037.62.04.323.

Potrivit unui comunicat de presa transmis la redactie, Liga Asociatiilor de Proprietari HABITAT in colaborare cu Asociatia Romana pentru locuinte CASA PLUS, anunta persoanele interesate ca, in perioada ianuarie – martie 2014, organizeaza cursuri de perfectionare pentru ocupatia administrator imobile. inscrierile se fac la sediul Ligii Habitat.

Pentru relatii suplimentare va puteti adesa la numarul de telefon: 0761.079.486 sau 021.341.30.62. Absolventii se pot inscrie, ulterior, la examenul pentru obtinerea calitatii de administrator.

La finalul cursurilor, Primaria Sectorului 6 organizeaza examen de atestare pentru obtinerea calitatii de administrator de bloc. Sunt vizati numai cetatenii domiciliati in Sectorul 6.