Vrei sa fii stewardesa? Trei companii aeriene din Arabia Saudita fac angajari in Romania

Trei mari companii aeriene din Arabia Saudita angajeaza stewardese in Romania. Este vorba despre companiile Flynas, Etihad si Qatar Airways care vor face preselectii, in luna septembrie, la Bucuresti si Cluj-Napoca.

Cele trei companii aeriene sunt recunoscute in lume pentru salariile foarte mari pe care le ofera, dar si pentru conditiile pe care le ofera angajatilor.

Flynas va face o prima selectie a candidatilor pe 30 septembrie, la Cluj- Napoca. Candidatii trebuie sa le indeplineasca urmatoarele conditii: sa aiba intre 22 si 30 de ani, inaltimea minima de 1,60 m si sa poata inota liber cel putin 50 m. Referitor la studii, candidatii trebuie sa aiba minimum diploma de bacalaureat si sa scrie, sa citeasca si vorbeasca fluent in limba engleza. 

Citeste si: Dezvaluirile unei stewardese: Atacul pasagerilor “zombi Ambien”

Compania aeriana ofera un salariu lunar de 2.400 de dolari, dupa finalizarea perioadei de training de sase-opt saptamani, platita cu 933 dolari. De asemenea, angajatii vor primi gratuit cazare intr-un apartament, cu dormitor separat, masa, servicii de curatare a uniformei, piscina, internet si telefon. Tot la capitolul beneficii mai sunt trecute si asigurarea de sanatate si de viata, valabile international.

Etihad Airways este o alta companie care va veni in Romania pentru recrutare. Selectia candidatilor va avea loc intre 16 si 18 septembrie, la Bucuresti. Si in acest caz, participarea la selectie e conditionata de inscrierea prealabila pe site-ul Etihad, candidatii putand sa se prezinte la interviu doar dupa ce au primit invitatie in acest sens.

Citeste si: Tarom, paradisul unde o secretara are un salariu de 80 de milioane de lei