Vrei să îl suprinzi de Crăciun? Încearcă darurile-experiență

Vine Crăciunul și știi că este timpul să intri din nou în pielea Moșului ca să poți face daruri inspirate pentru partenerul tău de viață. Cu toate că îl cunoști atât de bine și îl iubești atât de mult, ajungi la aceeași întrebare în fiecare an: ,,Ce cadou mai bun aș putea să aleg pentru el?”. Știm că procesul nu este ușor, mai ales că în ultimii ani ai cam epuizat lista de cadouri previzibile (pulovere, pijamale, cravate, portofele, rame foto și altele), dar îți propunem o nouă sursă de inspirație: darurile experiență. Dacă vrei să-l surprinzi cu adevărat de Crăciun, găsește acum experiența care i se potrivește cel mai bine.

Iată trei sugestii frumoase de cadouri de Crăciun pentru soț sau iubit.

Curs obținere brevet scufundări, în București

O altă experiență atipică pentru partenerul tău de viață poate fi legată de scufundări. Dacă ați fost împreună în călătorii și l-ai văzut fascinat de scuba diving, acum este ocazia potrivită să-i pregătești un cadou surpriză care îl va ajuta să-și ia brevetul de scufundări, chiar la București.

Experiența este minunată pentru că te ajută să te adaptezi ușor la situații noi, să lucrezi în echipă, să te relaxezi, să te cunoști mai bine, să-ți depășești temerile și să poți practica scuba diving oriunde în lume, în cele mai bune condiții.

Pentru obținerea brevetului, cursul implică o parte de teorie, una de practică în piscină și una de practică în ape deschise, într-un lac cu apă curată, care se află la circa o oră distanță de București.

Mushing – tur cu sănii trase de câini

Pentru că se apropie Crăciunul și există zăpadă în munți, îți recomandăm cu drag această experiență autentică. Mushing este un sport cu origine în Alaska, ce presupune un tur de sănii trase de câini.

Tu și partenerul tău veți putea lăsa în urmă monotonia orașului, pentru a descoperi o lume albă, naturală și atipică, în munții albi din jurul localității Miercurea Ciuc. Turul durează circa două ore, iar experiența este disponibilă în lunile de iarnă, în funcție de condițiile de zăpadă. Porniți într-un tur local, într-o sanie trasă de 4 sau 6 câini.

Escape room și un salt cu parașuta în tandem, plin de adrenalină

Dacă iubitul tău sau soțul tău este avid de adrenalină, acest cadou va fi pe sufletul lui și îți garantăm că nu îl va putea uita. Pachetul include două experiențe inedite, escape room și saltul cu parașuta, iar tu vei putea fi alături de el pentru a trăi la maximum emoțiile. TNT Brothers sunt cei care au amenajat cadrul ideal pentru un moment memorabil. Tu și partenerul tău veți putea lua parte la un curs intensiv de parașutism, veți urca până la 4000 de metri și veți putea admira o vedere splendidă a orașului. După un salt nebun și plin de energie, veți putea continua aventura în același mod, pentru a rezolva cazuri curioase într-un escape room care te captivează instant. Darurile experienta vin sub forma de Voucher valabil 12 luni, pentru o persoană în cazul saltului cu parașuta și pentru 4 persoane pentru mystery room.

Nu este dificil să îl surprinzi de Crăciun. Comandă acum un voucher cadou de pe experimenteaza.ro și oferă-i ocazia să plece într-o aventură greu de uitat. Descoperă și alte experiențe cadou inedite pe site-ul nostru.