Vrei sa lucrezi la PALATUL VICTORIA? GUVERNUL recruteaza 150 de STAGIARI

Un numar de 150 de STAGIARI vor fi recrutati la PALATUL VICTORIA, in ministere si in alte institutii care vor participa la PROGRAMUL OFICIAL de INTERNSHIP al GUVERNULUI care se va derula in perioada 22 iulie – 22 septembrie, informeaza Agerpres.

Potrivit site-ului Executivului, obiectivul programului este de a-i implica pe tinerii performanti in activitatile Guvernului, astfel incat acestia sa dobandeasca experienta si cunostinte practice in cadrul administratiei centrale. De asemenea, se urmareste cultivarea spiritului civic al tinerilor cu potential, astfel incat ei sa se desavarseasca profesional in Romania.

CITESTE SI: CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII VREA SA COLABOREZE CU PARLAMENTUL

„De cealalta parte, beneficiul administratiei ca urmare a organizarii acestui program deriva din inovatia si energia tinerilor, elemente ce au potentialul de a imbunatati eficienta activitatii administratiei”, se mai arata in prezentarea programului facute pe site-ul Guvernului. Editia din 2016 a programului este prima in care stagiarii vor fi remunerati, suma pe care o vor primi fiind de 1.000 de lei lunar, „aceasta fiind alocata pe baza prezentei si implicarii active in cadrul programului”.

Programul este destinat studentilor si tinerilor absolventi romani cu varsta de maximum 25 de ani. Ca si conditii generale, candidatii trebuie sa cunoasca o limba straina de circulatie internationala si sa aiba cunostinte minime din zona tehnologiei informatiei.

Programul se lanseaza oficial pe 15 februarie, iar pe 15 mai se incheie perioada de inscriere. Candidatii vor fi evaluati in intervalul 16 – 22 mai.

Sursa foto: gandul