VREI SA TE TINA MINTE TOATA VIATA? CUM SA-I OFERI UN BLOWJOB CA LA CARTE

Treci direct la tinta si ai grija ca viteza cu care executi miscarile sa fie variata. Descopera cateva trucuri care-l vor innebuni de placere. Sexul oral poate sa-i confere partenerului tau mari placeri atunci cand este facut cum trebuie. Chiar daca in cazul lor este relativ simplu sa-l faci sa ajunga la orgasm, sexologii sustin ca exista cateva trucuri pe care le poti aplica pentru a-l face sa se simta in al noualea cer si sa nu uite niciodata experienta. Iata cateva sfaturi practice ca sa devii experimentata in sexul oral:

1. Treci direct la tinta!

Spre deosebire de femei, barbatii nu au nevoie de preludiu pentru a ajunge la orgasm. Prin urmare, poti incepe prin a-i masa penisul prin haine pentru a-l incita inainte de a-l dezbraca pentru a-i oferi un blow job. Chiar daca erectia nu este completa, sexologii sustin ca poti sa-i cuprinzi intregul organ in gura, masandu-l cu limba in miscari circulare pana cand se ajunge la starea maxima de excitatie. Dupa ce erectia este completa, cea mai buna miscare este de a-l rasfata cu limba de la baza inspre varf pentru inceput.

2. Fara dinti, dar cu multa saliva

Urmatoarea etapa este cea in care apuci penisul cu gura, efectuand o miscare de sus-jos. Ai mare grija sa nu folosesti deloc dintii si sa te asiguri ca saliva ta va lubrifia foarte bine organul pentru o placere mai intensa. Apoi nu uita sa folosesti pe langa gura si o mana cu ajutorul careia se strange baza penisului. Miscarea ramane aceeasi de sus-jos incercand sa fie o sincronizare perfecta intre gura si mana. Aceasta va fi miscarea de baza la care poti apela oricand vrei, deoarece are efect garantat, sustin expertii.

3. Nu neglija testiculele

Odata ce te-ai obisnuit cu miscarea de baza incearca sa masezi testiculele cu cealalta mana. Pentru o placere si mai mare, continua sa masezi penisul cu mana si concentreaza-te cateva minute asupra testiculelor sarutandu-le si apucandu-le in gura pe rand.

4. Zona cea mai erogena

Frenulum este zona cea mai erogena a penisului, adica acea ata care uneste preputul de capul penisului. Pentru a stimula aceasta zona, foloseste-ti limba. Miscarile suave il vor innebuni pe iubitul tau. Maseaza cu miscari sus-jos sau stanga-dreapta cu varful limbii exact sub capul penisului, timp in care mana ta va masa baza penisului.

5. Alterneaza viteza si miscarile

Miscarile pe care le faci cu mana, gura si limba trebuie sa fie alternate, avand grija ca iubitul tau sa aiba parte de varietate. Fie miscari languroase si lente, fie cele mai rapide combinatii de sus-jos stanga-dreapta il vor innebuni pe iubitul tau si-i vor conferi o placere maxima.

Sursa text: eva.ro