VREI SA TERMINI FARA EMOTII? Cele mai bune POZITII SEXUALE care garanteaza ORGASMUL

Va numarati printre cuplurile care alterneaza intre doua sau trei pozitii sexuale? Condimentati-va viata sexuala, punand in aplicare cateva pozitii care faciliteaza orgasmul.

Pe masa

Acesta este o pozitie sexuala pe care o puteti incerca in afara dormitorului. Aveti nevoie de o suprafata plana, cum sunt masa din camera de zi si masa de billiard. Asaza-te cu spatele pe suprafata plana si ridica-ti picioarele la 90 de grade. Roaga-ti partenerul sa se aplece asupra ta si sa se miste inainte si inapoi.

Lingura

Aceasta este o pozitie ideala pentru mementele cand sunteti foarte obositi, mai ales ca partenerul poate sa-ti sopteasca dulcegarii in ureche. Stai pe pat, pe o parte, cu spatele la partener. Ghemuieste-ti genunchii si misca-ti bazinul din fata in spate. Pentru o penetrare mai adanca, roaga-ti partenerul sa-si ridice unul dintre picioare.

Pe scaun

Aceasta pozitie sexuala necesita utilizarea unui scaun fara spatar. Partenerul trebuie sa stea pe scaun cu picioarele lipite. Desfa-ti picioarele si asaza-te in poala lui. Daca picioarele tale nu ating podeaua, poarta niste incaltari stiletos … o sa vezi ca o sa-i placa!

Quickie

Aceasta este pozitia perfecta pentru un sex rapid, mai ales daca porti fusta sau rochie. Urca-te pe o suprafata plana (blatul din bucatarie, masina de spalat etc.). Important este sa fii la aceeasi inaltime cu pelvisul. Partenerul sta in fata ta, iar tu-ti infasori picioarele in jurul lui.

Lotus

Asaza-te in mijlocul patului, fata in fata cu partenerul. El trebuie sa stea in sezut cu picioarele turceste, iar tu cuprinde-i talia cu picioarele. Miscarile pe care tu le faci vor stimula punctual G si clitorisul. Pozitia este incitanta si pentru barbat, care se va bucura de o „priveliste“ frumoasa.

Sursa text: clickpentrufemei.ro