Vrei sa ti-o TRAGI in NATURA? Parcul in care te poti plimba si face SEX cu NEVASTA ALTUIA

Interzis cardiacilor si rusinosilor! Din zori si pana-n seara in parcul Le Diamont Noir, din Dordogne, situat in sudul Frantei, zeci de cupluri de nudisti fac sex in grup si se bronzeaza. Accesul in parcul perversiunilor costa 25 de euro pe zi si hainele sunt abandonate la intrare.

Primul club din lume destinat nudistilor care au chef de perversiuni s-a deschis recent in Franta. Le Diamont Noir se afla in zona rurala din Dordogne si se adreseaza swingerilor, voyeuristilor si amatorilor de sex in grup. Clubul a fost infiintat de Bruno Mazaferro si de sotia lui Sandra. Pentru cei care vor sa petreaca noaptea in natura facand sex cu sotia altuia, inchirierea unui cort costa intre 25 si 30 de euro, in functie de dimensiuni. Un bilet de intrare pentru femei costa 12 euro si 45 de euro pentru barbati. Rezervarile se pot face telefonic si, in functie de grupuri, organizatorii pregatesc cursuri de gimnastica aerobica sau fitness in natura.

Incepand cu 1 mai la Le Diamont Noir au venit cupluri din Anglia, Belgia, Olanda si Elvetia. „Majoritatea clientilor nostri sunt francezi, dar am primit solicitari pentru vara asta din toata Europa. Si asta pentru ca aici tarifele sunt extrem de mici fata de cluburile de nudisti si swingeri din restul lumii”, a declarat pentru „Daily Star” patronul parcului. In parc sunt amenajate si „colturi pentru pipaieli”, adica niste mici baraci unde cuplurile infierbantate pot face sex rapid, inclusiv atunci cand ploua. Parcul se intinde pe o suprafata de patru hectare si singurele locuri unde sexul este interzis sunt: piscina si cada de jacuzzi. Cei care exagereaza cu alcoolul si devin prea insistenti sunt poftiti afara si pot fi pedepsiti sever prin retragerea statutului de membru. Ceea ce inseamna ca niciodata nu vor mai putea participa la orgii. In functie de petrecerile organizate, organizatorii le pun la dispozitie clientilor jucarii sexuale, prezervative, lubrifianti si costume de latex.

Sursa traducere: Click.ro