VREI SA-TI PIARA CHEFUL? JUCARII SEXUALE CARE ITI TAIE POFTA – GALERIE FOTO

Vibratorul in forma de scorpion sau cel care arata ca o labuta de pisica sunt doar cateva dintre exemplele care sunt cat se poate de bizare, nicidecum excitante.

Vibratoarele pot sa aiba niste forme extrem de bizare, astfel ca uneori nici nu te-ai duce cu gandul la sex atunci cand le vezi pentru prima data. Iata cinci exemple care vorbesc de la sine:

1. Vibratorul scorpion

Cum ai putea sa te gandesti la placere cand te uiti la un vibrator care arata ca un scorpion? Ei bine, unii chiar au dezvoltat aceasta jucarie si este destinata pentru mai multa placere in timpul actului sexual. Mai ciudat de atat, nici ca se poate.

2. Vibratorul in forma de porumb

“Cornbrator”, dupa denumirea lui in engleza, acest vibrator este cat se poate de neobisnuit. Si nici nu cred ca vreo femeie a avut vreodata vreo fantezie sexuala care implica porumbul. Daca credeai ca le-ai vazut pe toate, iata ca ai ratat tocmai aceasta jucarie care este cat se poate de ciudata.

3. Vibratorul Justin Bieber

Daca ne gandim la succesul pe care-l are cunoscutul cantaret sa spunem ca este justificabil ca si industria producatorilor de jucarii sexuale sa exploateze acest lucru. Dar, totusi pentru femeile care nu gusta acest lucru, vibratorul care are capul lui Justin Bieber este mai mult decat ciudat.

CITESTE SI: TI-O TRAGI ASA SI NU TE MAI POTI OPRI! POZITII EROTICE CARE CREEAZA DEPENDENTA – GALERIE FOTO

4. Vibratorul in forma de cruce

Da, exista si asa ceva. Arata cat se poate de ciudat si asocierile cu lucruri religioase nu se opresc aici. Compania care le produce a conceput si alte asemenea vibratoare cu Fecioara Maria, calugarite sau cu Iisus.

5. Vibratorul labuta de pisica

Pisici, pisici, dar nu era necesar sa existe si un vibrator care sa imite labuta de pisica. Sau, cel putin, nu incita pe oricine aceasta jucarie foarte ciudata.

Sursa text: eva.ro