VREMEA a lasat FARA ENERGIE ELECTRICA peste 1.600 de familii din patru localitati dambovitene

Peste 1.600 de familii din patru localitati ale judetului Dambovita nu beneficiaza de ENERGIE ELECTRICA, sambata, ca urmare a avariilor produse pe reteaua de alimentare a societatii Electrica din cauza VREMII nefavorabile, zeci de muncitori intervenind pentru remedierea avariilor.

Patru localitati ale judetului Dambovita sunt partial nealimentate cu ENERGIE ELECTRICA, sambata, ca urmare a avariilor produse pe reteaua de alimentare a Electrica din cauza vremii nefavorabile.

Citeste si: COD GALBEN de NINSORI, VANT si POLEI in 31 de JUDETE si in CAPITALA

Astfel, conform datelor furnizate de Prefectura Dambovita, peste 1.600 de consumatori din localitatile Rau Alb, Candesti, Hulubesti si Ludesti nu au curent electric. Cele mai multe familii afectate sunt in localitatea Hulubesti, unde pentru 520 de consumatori este intrerupta alimentarea cu electricitate.

Alte 450 de familii din Ludesti si 400 de abonati din Rau Alb nu au, de asemenea, curent electric. La Candesti, pentru 240 de consumatori este, de asemenea, intrerupta alimentarea cu ENERGIE ELECTRICA.

Coteste si: CIRCULATIE INGREUNATA pe Valea Prahovei

Mai multe echipe de interventie din care fac parte 24 de angajati ai Electrica se afla pe teren si lucreaza pentru remedierea avariilor, autoritatile estimand ca alimentarea cu ENERGIE ELECTRICA va fi reluata in jurul orei 18.00.

Sursa foto: phalert.ro