Vremea face ravagii, viscolul si zapada ridica probleme soferilor pe drumurile din Bistrita Nasaud, Caras Severin, dar si in Vatra Dornei

Vremea face ravagii in mai multe judete ale tarii. Codul Galben de viscol si ninsori ramane in vigoare pana sambata dupa-amiaza, la aceasta ora mai multe drumuri din tara ridicand probleme conducatorilor auto.

In Bistrita Nasaud, stratul de gheata le da batai de cap soferilor, in urma cu putin timp autoritatile au inceput sa intervina pentru indepartarea gehtii

Si in Caras Severin si Hunedoara, conducatorii auto trebuie sa circule cu atentie, pentru ca drumurile au fost deja acoperite cu zapada. Ninge si la Vatra Dornei si Suceava, iar temperaturile vor scadea in majoritatea regiunilor mai ales sambata. 

Vineri la pranz ningea abundent si in Muntii Apuseni si in Carpatii Orientali. In Masivul Ceahlau vantul depaseste 120 km/h.

Meteorologii nu au vesti bune pentru urmatoarele 24 de ore. ANM a emis Cod Galben de vreme rea pentru 19 judete din tara. Va ninge abundent, iar vantul bate cu rafale de peste 70 km/h. Precipitatii sub forma de ninsoare sunt asteptate din nou incepand din noaptea de duminica spre luni. Abia de miercuri temperaturile vor inregistra o usoara crestere.