Vunk reactioneaza, dupa decizia CNA de a interzice videoclipul “Asa si”

Componentii trupei Vunk au luat pozitie, dupa ce au aflat ca la CNA s-a decis interzicerea difuzarii la tv a videoclipului “Asa si”. Motivarea Consiliului a fost ca respectivul videoclip contine plasare de produse. Cornel da replica: “Am filmat pe strada, iar brandurile apareau in statiile de autobuz sau in vitrinele din Centrul Vechi”.

Cei din trupa Vunk au convingerea ca se poate gasi o solutie vizavi de videoclipurile care contin plasare de produse.

“Este parte din dezvoltarea industriei sa ai plasare de produse in videoclipuri, iar CNA ar trebui sa gaseasca o cale legala prin care sa ne lase sa le difuzam neblurate videoclipurile care contin imagini cu produse branduite: sa mentionam in deschiderea clipurilor cand este plasare de produs sau o alta solutie reglementata prin lege. Interzicerea nu e o solutie, nu asa functioneaza industria de divertisment in lume si nu asa ajutam sa progreseze industria noastra de divertisment”, au spus membrii trupei Vunk pe contul oficial al formatiei de pe platforma YouTube.

Citeste si: CNA a interzis doua videoclipuri Andra si Vunk de la difuzare pe posturile TV

Pe acelasi site, baietii de la Vunk au postat un colaj de videoclipuri internationale ale unor artisti precum Lady Gaga, Britney Spears, si Jennifer Lopez care contin plasare de produse.

Videoclipurile “Asa, si!” (trupa Vunk) si “Va fi bine” (Andra) au fost interzise de la difuzarea pe posturile de televiziune printr-o decizie luata, joi, de Consiliul National al Audiovizualului , din cauza ca aceste clipuri contin plasare de produse fara a fi mentionat acest lucru.