Wall Street va aduce “zeci de trilioane de dolari” pe piața crypto monedelor

Charles Hoskinson, co-fondatorul companiei Altcoin Cardano (ADA), este convins că intrarea Wall Street în sectorul crypto monedelor va aduce “zeci de miliarde de dolari”.

„Pierderile de crypto monede anunțate de mass-media vor deveni o amintire, după următorul val de reglementare, iar implicarea Wall Street-ului în zona crypto își va arăta, curând. beneficiile. Sunt zeci de trilioane de dolari care vor intră în cele din urmă în acest spațiu. Viitorul este luminos!”, a scris pe Tweeter, Charles Hoskinson.

Cardano, care este pe locul 8 pe Coinmarketcap, are un plafon de piață de aproximativ 3,5 miliarde de dolari. Charles Hoskinson a fost, de asemenea, unul dintre membrii fondatori ai Ethereum (ETH), cripto-startup-ului Invictus Innovations și companiei cripto-tech IOHK.

Citește și: ANALIȘTII PRECONIZEAZĂ O REVENIRE A PREȚULUI BITCOIN LA PESTE 10.000 DE DOLARI PÂNĂ ÎN 2019

Intersectarea crypto monedelor cu Wall Street a fost salutată de cei care văd de asemenea un potențial aflux de capital. La jumătatea lunii mai, portofelul și schimbul de informații cu privire la criptare și coinbase au lansat o nouă suită de produse destinate atragerii investitorilor instituționali prin ameliorarea preocupărilor legate de securitate și reglementare. Referindu-se la lansarea produsului, VP al Coinbase sa referit la “10 miliarde de dolari” de pe Wall Street, care au potențialul de a intra pe piață.

Valoarea “trilionilor” a fost, de asemenea, lansată în prealabil, după cum a declarat Dan Morehead, directorul executiv al fondului crypto de 1 miliard de dolari, Pantera Capital, în aprilie, că o piață crypto de 40 de miliarde de dolari este posibilă, parțial datorită interesului crescând al Wall Street pentru implicarea în tranzacțiile cu crypto monede.