Walter și Raluca Zenga divorțează oficial! De când sunt separați cei doi

Walter și Raluca Zenga divorțează oficial, scrie presa tabloidă autohtonă. Ceea ce era doar un zvon în vară s-a transformat, din păcate în realitate: cuplul se desparte după o căsnicie de 17 ani.

Walter Zenga a părăsit căminul conjugal din Dubai și s-a mutat singur într-un apartament de lux, demarând deja procedurile oficiale ale separării. Conform presei tabloide, relația dintre Walter și Raluca s-a degradat puternic în ultima perioadă, cei doi soți nemaifiind prieteni nici pe rețelele de socializare.

Walter și Raluca Zenga au doi copii, Walter jr (9 ani) și Samira (11 ani). Motivele despărțirii sunt distanțele dintre cei doi și lipsa tot mai acută a comunicării, îndeosebi de la debutul pandemiei de coronavirus. În plus, Walter Zenga i-ar fi reproșat frumoasei soții că și-a făcut “un anturaj greșit” și că a devenit prea mondenă.

Fanatik scrie că Walter și Raluca Zenga nu mai formează o familie din 2018, relația lor fiind fardată cu fericire doar pentru ochii opiniei publice. În fapt, cei doi erau separați deja sentimental.

Sursa foto: facebook