Westworld, sezonul 3. Cea mai scumpă producție HBO, aproape de lansare! Trailer oficial

Sezonul trei din Westworld s-a bucurat în ultimele săptămâni de mai multe teasere, care nu au dezvăluit prea multe particularități ale poveștii. Un pic mai multe informații despre acțiunea celui de-al treilea capitol al SF-ului găsești în trailerul din acest articol.

În noul sezon, pentru prima oară, îi vedem pe Dolores, Maeve și alte câteva personaje din show părăsind limitele parcului virtual care a devenit sinonim cu show-ul. În plus, vedem mai multe cadre cu orașul fantastic care va fi central pentru noua poveste și pe care l-am zărit fugitiv în primul teaser. Nivelul de detalii din acesta ilustrează un efort financiar titanic din partea producătorilor.

Nu este foarte clar cât de ușor de înțeles sau de urmărit va fi povestea noului sezon, dar se pare că Maeve și Dolores vor intra într-un fel de conflict cu un personaj nou misterios. Acesta vrea ca una dintre cele două femei să o omoare pe cealaltă. Pentru a continua tematica audio a spectacolului vizual din Westworld, în acest trailer pentru sezonul trei poți auzi varianta orchestrală pentru Sweet Child O`Mine de la Guns N` Roses.

În ceea ce privește eforturile de producție din spate, co-creatorul Jonathan Nolan a detaliat pentru Deadline câteva particularități despre noul sezon. În acel context, a insistat pe faptul că vrea să ilustreze un nou tip de viitor distopic, diferit de ce s-a mai încercat în trecut. ”Distopia poate arăta destul de drăguț în lume. Doar pentru că lumea este coruptă pe interior, nu înseamnă că poate fi sufocată și înfrumusețată. Am vrut să găsim o versiune a distopiei pe care nu am mai văzut-o în trecut.” Premiera noului sezon din Westworld este programată pe 15 martie pe HBO și HBO Go.

Sursa video: youtube