What`s Up în mijlocul unui scandal monstru! Artistul a ajuns încătușat la secția de poliție

Un scandal monstru asociază din nou numele creat cu greu de What`s Up cu evenimente urâte. Acesta a fost adus luni seară la sediul Poliției, după ce oamenii legii au intervenit de urgență pentru a-l separa de iubita pe care ar fi lovit-o.

Alice Badea a cerut ajutorul autorităților, iar artistul a devenit cu fiecare moment mai recalcitrant. Starea sa de nervozitate nu s-a dus nici atunci când s-a trezit încătușat, forțat să parcurgă drumul către secție, conform spynews. ro. Din fericire, violonista este într-o stare bună, dar cel mai sigur este extrem de speriată în urma episodului acesta. 

Citește și: FRATELE LUI ȘERBAN HUIDU, BĂTUT DE UN MEMBRU AL CLANULUI ȘTOACĂ! L-A TRIMIS LA SOMN

Marius Ivancea, pe numele său din buletin, a divorțat anul acesta de cea care i-a fost alături preț de 9 ani, Simina. La doar nouă luni de la separarea sa de fosta parteneră, a apărut la brațul lui Alice Badea, profesoară de muzică și violonistă. Din nefericire, se pare că astrele nu se unesc în privința planului sentimental al artistului, pentru că este clar că și această relație își va avea finele, după episodul exagerat de furie al acestuia.

Sursa foto: captura video