WHATSAPP a ajuns la 500 de milioane de useri activi

WHATSAPP, celebra platforma de mesaje mobile, a atins pragul celor 500 de milioane de utilizatori activi in fiecare luna.

Anuntul vine la doar doua luni de cand compania a fost achizitionata de FACEBOOK. La momentul acela, WHATSAPP avea 450 de milioane utilizatori activi. Cea mai mare crestere vine din tari precum Brazilia, India, Mexic sau Rusia.

Citeste si: FACEBOOK CUMPARA WHATSAPP PENTRU O SUMA RECORD!

Unul dintre motivele pentru care serviciul este atat de popular, cu precadere in tarile aflate in curs de dezvoltare, este faptul ca poate rula pe mai multe tipuri de platforme, incepand cu iOS si Android si terminand cu Symbian, S40 si BlackBerry.

Atunci cand a cumparata WHATSAPP, Mark Zuckerberg a anuntat ca doreste conectarea a un miliard de persoane. “WHATSAPP se afla pe un drum care va duce la conectarea unui miliard de persoane”.

Citeste si: EFECTUL NEASTEPTAT PE CARE IL ARE STATUL EXCESIV PE FACEBOOK

“WHATSAPP este singura aplicatie pe care am vazut-o sa aiba un engagement mai mare decat FACEBOOK”, a mai spus Zuckerberg.

In prezent, potrivit lui Jan Koum, unul dintre fondatorii APLICATIEI, pe WHATSAPP sunt distribuite peste 700 de milioane de fotografii si 100 de milioane de clipuri video.

Sursa foto: plus.google.com