WhatsApp a luat decizie radicală. Cum vor fi afectați utilizatorii

WhatsApp va avea, în anul 2020, trei funcții noi, schimbările făcute urmând să afecteze milioane de utilizatorii de telefoane inteligente. Aplicația folosită de milioane de oameni din toate colțurile lumii va avea trei funcții noi. Practic, WhatsApp va implementa Haptic Touch.

Acesta este un nou sistem de interacțiune prin apăsări îndelungate cu telefoanele iPhone, el înlocuind 3D Touch după ce modulul fizic a fost eliminat din telefoane. Interfața pentru noul meniu al Haptic Touch al WhatsApp este implementată într-un mod diferit față de ceea ce exista acum în iOS.

Acest lucru va determina o schimbare considerabilă, care va fi apreciată de utilizatorii de iOS. WhatsApp va mai implementa o nouă funcție importantă pentru iOS13, și anume Low Data Mode. Ea va permite reducerea consumului de date din telefoane atunci când sunt folosite alte aplicații. Ca urmare a implementării aceste funcții, traficul de internet făcut în cadrul aplicației ar urma să fie mult redus dacă această funcție va fi activă în iOS 13.

De asemenea, aplicația WhatsApp va implementa o altă funcție nouă, care va permite selectarea aplicației din meniul de partajare de informații din iOS, ea fiind listată printre cele care au implementat suport pentru acest sistem. Practic, atunci când selectăm o poză, un fișier, dintr-o altă aplicație, și avem afișat meniul de partajare al informațiilor, vom avea opțiunea de a alege WhatsApp pentru a trimite mai ușor și mai rapid acele fișiere sau date.

WhatsApp va avea și reclame din anul 2020

Încă de acum câteva luni, aplicația WhatsApp a anunțat reclamele, ele urmând să fie incluse în aplicație începând cu anul viitor. Reclamele vor apărea în Status (echivalentul Stories din Instagram). Acestea vor umple tot ecranul și astfel pot fi aflate mai multe informații despre produs sau companie, dar mulți utilizatori ar putea fi nemulțumiți de nouă schimbare, potrivit BGR.

Sursa foto: whatsapp