WILLIAM BRANZA este ultimul PREZIDENTIABIL intrat in cursa pentru Cotroceni

Candidatul Partidului Ecologist Roman (PER) la presedintie este WILLIAM BRINZA, fost deputat PDL, el fiind anuntat vineri de conducerea partidului intr-o conferinta de presa in tandem cu Mircea Cosea, presedinte de onoare al PER, propus pentru functia de premier.

“Voi forma un tandem presedinte-premier cu domnul Mircea Cosea”, a spus WILLIAM BRINZA, care a precizat ca seful sau de campanie va fi presedintele PER, Danut Pop.

WILLIAM BRINZA a aratat ca va promova “o ecologie politica” si ca isi doreste ca diaspora sa fie prezenta la votul pentru prezidentiale.
“Voi fi un presedinte al tuturor romanilor, pozitia noastra va fi de centru”, a adaugat BRINZA.

CITESTE SI: Viorel Catarama a renuntat la cursa pentru Presedintia Romaniei 

La randul sau, presedintele de onoare al PER, MIRCEA COSEA, propus pentru functia de premier, a declarat ca s-a reintors in politica la PER, dupa un an de absenta, dupa ce a constatat “certitudinea faptului ca economia Romaniei merge in jos” si “teama pe care o are fata de reintoarcerea in trecut”.

“Apreciez ca avem de-a face cu un regim care sfideaza drepturile cetatenilor”, a adaugat Cosea, care a mai spus ca un alt motiv pentru care s-a reintors in politica este deziluzia sa fata de felul in care se comporta opozitia in Romania.
Conducerea PER spera ca WILLIAM BRINZA sa intre in turul doi al alegerilor prezidentiale. PER promite ca va face o campanie “cat se poate de romaneasca”.

CITESTE SI: Emil Boc nu pleaca din PDL, dar o sustine tot pe Elena Udrea 

WILLIAM BRINZA a fost deputat de diaspora al PDL, in legislatura trecuta. Miercuri, el si-a anuntat pe Facebook demisia din PDL.

Sursa foto: cugetliber