William Branza: “Imaginea Romaniei de astazi este cea a unei familii DESTRAMATE”

Candidatul Partidului Ecologist Roman (PER) la alegerile prezidentiale, WILLIAM BRANZA, a declarat sambata, la Targu-Jiu, ca “imaginea Romaniei astazi este imaginea unui familii destramate”, in contextul in care foarte multi romani au plecat in strainatate, iar familiile acestora au ramas in tara.

“Imaginea Romaniei de astazi arata cam asa: peste trei milioane de romani sunt in strainatate si peste doua milioane de familii sunt ramase acasa. Imaginea Romaniei astazi este imaginea unui familii destramate.

Citeste si: VARIANTA LUI WILLIAM BRANZA PENTRU POSTUL DE PREMIER

Primul lucru pe care l-as schimba daca as ajunge presedinte ar fi debirocratizarea. Nu se poate ca un judet, un oras atat de industrializat sa aiba situatia de acum, salarii de 800 de lei. Aici trebuie sa fie o oaza de civilizatie, la cati bani da Targu-Jiul, multa prosperitate ar trebui sa fie in Targu-Jiu fata de PIB-ul de aici.”, a afirmat WILLIAM BRANZA.

Prezent in Piata Centrala din Targu-Jiu, unde a stat de vorba cu producatorii, candidatul PER a spus ca oamenii cu care s-a intalnit i-au transmis faptul ca nu au locuri de munca.

“Le transmit gorjenilor un mesaj de incredere si un mesaj ca daca vor vota pe WILLIAM BRANZA vor avea un program cert, un program suplu si vor vedea o Romanie in viitor. (…) Aici am vazut o problema destul de serioasa in ceea ce priveste locurile de munca. Oamenii spun clar ca nu au locuri de munca, locurile de munca sunt destul de slabut platite”, a sustinut candidatul PER.

WILLIAM BRANZA SI-A LANSAT CANDIDATURA PENTRU COTROCENI: “SA LE SPARGEM GASCA!”

Sursa foto: antena3.ro