WILLIAM BRINZA propune acordarea a unei subventii de 2.000 de euro pentru fiecare nou-nascut

William Brinza, candidatul Partidului Ecologist Roman (PER) la Presedintie, propune acordarea unei subventii de 2.000 de euro pentru fiecare mama la nastere. Acesta a declarat, sambata, la Botosani, ca natalitatea din Romania este foarte scazuta, iar prin programul sau electoral sustine stimularea nasterilor.

“Romancele trebuie ajutate si stimulate sa nasca. Se pune problema ca suntem o natie imbatranita. Asa este, dar ma intreb cum o putem rezolva? In programul nostru avem subventie de 2.000 de euro pentru fiecare nou-nascut, pentru ca programul natalitatii este program de interes national”, a afirmat Brinza.

CITESTE SI: TEODOR MELESCANU: Sunt unicul candidat cu un profil care se potriveste celui de PRESEDINTE 

El sustine ca exista riscul ca Romania sa creeze locuri de munca, dar sa nu dispuna de forta de munca necesara. “Nu pot sa las Romania destramata, nu pot sa las tinerii nostri sa plece in continuare si nu pot sa las tara pentru care ne-au murit strabunicii sa pice pe mana unor oameni care n-au niciun fel de viziune”, a afirmat Brinza.

El si-a manifestat totodata totala opozitie fata de proiectele exploatarii gazelor de sist din judetul Vaslui si a aurului de la Rosia Montana, dar si fata de initiativa de acordare a autonomiei tinutului secuiesc. 

CITESTE SI: ELENA UDREA: Daca voi ajunge presedinte nu voi coabita cu VICTOR PONTA 

Sursa foto: realitatea.net