WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP poate ajunge MAI USOR pe locul 2 WTA! Surpriza care-i creste SANSELE

SIMONA HALEP a avut zi grea la WIMBLEDON! Chiar si in conditiile in care a lasat impresia ca nu se afla in cea mai buna forma fizica, numarul 3 WTA, a reusit sa se impuna in 3 seturi in fata Lesiei Tsurenko din Ucraina(170 WTA). Imediat dupa dificila partida, a mai primit o veste EXCELENTA. Favorita numarul 2, NA LI, a fost eliminata din turneu!

Jucatoarea din Cehia, Barbora Zahlavova-Strycova(43 WTA), a reusit sa o invinga pe Na Li in 2 seturi cu un dublu 7-6 (5)! In urma acestui rezultat, SIMONA HALEP poate sa treaca pe locul 2 in clasamentul WTA, daca ajunge in finala la WIMBLEDON.

Citeste si: SIMONA HALEP s-a CALIFICAT cu EMOTII in turul III de la WIMBLEDON

Este a doua oara la rand cand Li Na, invingatoare la Australian Open, paraseste devreme un turneu de Grand Slam. La Roland Garros, ea a fost eliminata inca din primul sau meci.

Revenind la sportiva noastra, aceasta a declarat dupa victoria muncita cu Tsurenko: “Nu am jucat foarte bine astazi. A fost un meci foarte dur. Ma asteptam ca Tsurenko sa joace foarte bine si asa a fost. Pe iarba nu e usor niciodata. Toate meciurile sunt grele. Niciodata nu stii cine va castiga sau cine va pierde, pentru ca suprafata este complicata.”

Sursa foto: wimbledon.com