POVESTEA CELEI MAI FAIMOASE POZE DIN LUME. VIDEO

CEA MAI CUNOSCUTA POZA DIN LUME. Este cel mai cunoscut wallpaper din lume si a fost vazut de peste un miliard de oameni. “Bliss” este FOTOGRAFIA care apare imediat dupa ce WINDOWS XP este instalat, iar acum, adevarul din spatele ei este dezvaluit.

CEA MAI CUNOSCUTA POZA DIN LUME. Daca ai crezut ca este o imagine generata intr-un program de computer de genul Photoshop, adevarul este cu totul altul si poate te va surprinde. POZA este cat se poate de reala si a fost realizata de Charles O’Rear.

Fotograful a povestit, recent, cum a realizat CELEBRA IMAGINE si cum a ajuns ea la Microsoft. El locuieste in San Francisco si a facut POZA intr-o regiune viticola, in apropierea casei sale. O’Rear spune ca imaginea a fost capturata in ianuarie dupa o ploaie, in timp ce iarba era foarte vedere, iar soarele partial acoperit de nori.

Citeste si: PRIMUL SELFIE DIN SPATIU, POSTAT PE INSTAGRAM

CEA MAI CUNOSCUTA POZA DIN LUME. Fotograful urmarea de foarte multa vreme cadrul, iar IMAGINEA a observat-o in timp ce era in masina si se indrepta spre iubita lui. “Bliss” a fost cumparata de Microsoft prin intermediul agentiei cu care colabora Charles O’Rear.

“Nu stiam unde va merge poza mea”, a marturisit fotograful, care a lucrat la mai multe publicatii in cariera, printre care National Geographic si Los Angeles Time, in filmuletul care circula pe internet.

POZA a fost facuta cu un aparat Mamiya RZ67 cu film Fuji asezat pe un trepied, fara ajutorul unui calculator si fara sa fie retusata.

Sursa foto si video: sploid.gizmodo.com, youtube.com