Wizz Air introduce noi rute externe de la Bucuresti si Cluj-Napoca

Compania low cost Wizz Air se extinde pe piaţa din România cu noi rute de la Bucuresti si Cluj-Napoca.

Astfel, Wizz Air va creste numarul avioanelor alocate bazei de la Bucuresti si anunta patru noi rute, spre Doncaster Sheffield, Malaga, Malmo si Malta. In plus, compania va lansa si o noua ruta din Cluj-Napoca spre Basel Mulhouse, Elvetia, potrivit economica.net.

Zborurile pe ruta Bucuresti-Sheffield incep din 13 iunie, cu preturi de la 179 de lei pentru un singur segment. Zborurile pe ruta Bucuresti Malaga incep din 15 iunie la preturi de la 179 de lei.

Din 14 iunie compania zboara spre Malmo si Malta, iar preturile pentru un zbor pornesc de la 129 de lei. Din 25 iulie compania va oferi clujenilor si zboruri spre Basel, Elvetia, la preturi de la 129 de lei pe segment.

“Zborurile spre Sheffield, Malaga si Malta vor fi mentinute pe tot parcursul anului, iar cele spre Malaga doar in orarul de vara. Initial vor fi cate doua zboruri saptamanale pentru fiecare ruta”, a declarat John Stephenson, executive vice-president in cadrul Wizz Air.

Wizz Air a transportat anul trecut 13,5 milioane de pasageri la nivel internaţional, in creştere cu 12 la suta, iar la nivelul României traficul a totalizat 3,2 milioane de pasageri, in creştere cu 14 la suta. Gradul mediu de incărcare al aeronavelor a fost de 86 la suta. Wizz Air operează 300 de rute in 35 de ţări cu 45 de avioane Airbus A320.

Sursa foto: realitatea.net