Woody Allen, acuzat public de agresiune sexuala. Afla despre ce este vorba

Dylan Farrow, fiica adoptiva a lui Woody Allen, l-a acuzat, sambata, pe regizorul american, spunand ca acesta a agresat-o sexual in copilarie, exprimandu-se astfel pentru prima data in mod public in legatura cu o acuzatie veche de peste 20 de ani, informeaza AFP, preluata de Mediafax.

Dylan Farrow, in varsta de 28 de ani, pe care Woody Allen a adoptat-o cu actrita Mia Farrow pe vremea cand formau un cuplu, a afirmat intr-o scrisoare deschisa, publicata pe blogul cotidianului The New York Times, ca a fost agresata sexual la varsta de sapte ani, in podul locuintei familiale.

 Tanara femeie spune ca i-a vorbit mamei sale, in epoca, despre acele lucruri. In 1992, Mia Farrow l-a acuzat pe Woody Allen ca a agresat-o pe Dylan.

Citeste si: A MURIT actorul Maximilian Schell, recompensat cu Oscar pentru filmul Procesul de la Nurnberg – VIDEO

Actrita se afla intr-un conflict feroce cu regizorul pentru tutela copiilor lor, dupa ce a descoperit ca Woody Allen avea o relatie cu una dintre celelalte fiice adoptate ale sale, Soon-Yi Previn, pe atunci in varsta de 20 de ani. Mia Farrow o adoptase pe Soon-Yi in timpul unei casatorii anterioare. Woody Allen, in varsta de 78 de ani, s-a casatorit cu tanara Soon-Yi in 1997.

Regizorul, care nu a fost niciodata pus sub acuzare, a negat intotdeauna cu tarie ca ar fi agresat-o pe Dylan Farrow. In 1994, un tribunal newyorkez a decis sa ii refuze dreptul de a putea sa o viziteze pe Dylan. Doi terapeuti au considerat in acea vreme ca nu era in interesul tinerei de a fi “constransa” sa il vada pe tatal ei adoptiv.

Cel mai recent film al acestuia, “Blue Jasmine”, a primit pe 16 ianuarie trei nominalizari la premiile Oscar, iar Woody Allen, autor a peste 40 de filme care i-au adus deja patru premii Oscar, a primit luna trecuta si un Glob de Aur special pentru intreaga cariera.

Sursa foto: thefrisky.com