WOW! Uite cum ARATA fost sotie a lui MIHAITA NESU. FOTO in articol

La mai mult de doi ani distanta de cand s-au despartit, Maria, fosta SOTIE a lui MIHAITA NESU, isi vede in continuare de viata si isi face planuri de viitor.

MIHAITA NESU s-a despartit de SOTIA sa, Maria, in urma cu doi ani, insa in acte a divortat abia la inceputul acestui an, scrie cancan.ro.

Citeste si: MIHAITA NESU, VESTEA CARE TE VA SURPRINDE! CE DECIZIE A LUAT FOSTUL FOTBALIST!

Fostul fotbalist a trecut prin mai multe momente de cumpana, toate culminand cu decesul mamei sale, lucru care l-a facut pe acesta sa se retraga la manastire, departe de agitatia cotidiana.

In acelasi timp, fosta lui partenera si-a vazut mai departe de propriile planuri de viitor. Tanara, intoarsa in tara dupa ce s-a despartit de NESU, a reluat legatura cu prietenele sale bune, hotarata sa isi schimbe viata. Potrivit sursei citate, bruneta a devenit model pentru o cunostinta de-a sa care a machiat-o si a rugat-o sa ii pozeze.

Spre deosebire de pozele in care apare alaturi de NESU, acum Maria apare total schimbata, fiind asemanata cu o vedeta de la Hollywood.

Citeste si: MIHAITA NESU, VESTE EXCELENTA DIN PARTEA MEDICILOR! VIDEO

Daca inainte traia in Olanda, acolo unde a locuit o perioada cu MIHAITA NESU, fosta SOTIE a acestuia locuieste acum la Oradea.

Sursa foto: ebihoreanul.ro, cancan.ro