WTA Bucharest Open: MONICA NICULESCU s-a calificat in turul doi dupa un meci dificil cu ANA BOGDAN

Tenismena romana MONICA NICULESCU (cap de serie numarul trei) a avut parte de un meci dificil impotriva compatrioatei ANA BOGDAN (wild-card: 204 WTA) in primul tur al turneului WTA BRD BUCHAREST OPEN. Victoria a venit dupa o partida de trei seturi, care s-a intins pe durata a doua ore si 59 de minute, relateaza site-ul de stiri Hotnews.

CITESTE SI: WTA BUCHAREST OPEN: VICTORIE pentru PATRICIA TIG, la debutul sau intr-un TURNEU WTA

Dupa ce a castigat primul set cu 6-2 (in pofita scorului, meciul a fost unul strans, cu foarte multe game-uri incheiate la avantaj), NICULESCU a dat semne ca poate sa inchida disputa, dupa ce s-a desprins la 4-1 in setul doi. ANA BOGDAN a revenit insa spectaculos, a gasit antidotul pentru slice-ul de forehand al Monicai si a trimis partida in DECISIV (7-5). 

Setul trei a semanat cu al doilea: Niculescu s-a distantat la 4-1 si desi Ana a dat semne de revenire a inchis partida cu 6-2. Partida de pe ARENA CENTRALA a fost pe placul spectatorilor, care au ramas in tribune pentru aproape trei ore. 

In turul doi, Monica Niculescu o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Kristina KUCOVA (Slovacia) – Teliana PEREIRA(Brazilia).

CITESTE SI: 

Calificarea in turul doi de la BRD Bucharest Open este recompensata cu 3.310 dolari si cu 30 de puncte WTA.

In 2014, la prima editie a turneului, Monica Niculescu a ajuns pana in semifinale, faza a competitiei unde a fost invinsa de SIMONA HALEP, cea care a castigat BRD Bucharest Open in 2014.

Sursa foto: hotnews/Adrian Ilincescu