WTA: SERENA WILLIAMS a invins-o pe SIMONA HALEP dupa o finala de vis la CINCINNATI

SIMONA HALEP a reusit a doua finala consecutiva la un turneu Premier 5 in doua saptamani, dupa cea de la TORONTO, pierduta cu BELINDA BENCIC. Nici de data aceasta HALEP nu a reusit sa obtina victoria finala, fiind invinsa dupa un meci spectaculos de SERENA WILLIAMS. 

SIMONA HALEP a inceput foarte bine partida, obtinand un break inca din primul game si reusind sa se distanteze la 2-0. Dar usor usor Williams a revenit in meci, si-a obtinut break-ul inapoi si a mai reusit inca unul, in ciuda tuturor eforturilor tenismenei romance. Astfel, Serena a castigat primul set cu scorul de 6-3. 

Al doilea set a inceput cu ambele jucatoare castigandu-si primul serviciu. Williams a facut primul break, la 2-1, dar Halep a ripostat imediat cu un rebreak, iar de la 2-2 niciuna dintre jucatoare nu a mai reusit sa se distanteze, de aceasta data jocul intrand in tie break. Romanca a pierdut din nou la limita si game-ul de departajare, la 5, iar scorul final al partidei a fost 6-3, 7-5 pentru numarul unu mondial. 

Cu toate acestea, Halep se poate mandri cu faptul ca in aceasta saptamana a reusit sa castige locul 2 in clasamentul WTA, trecand de rusoaica MARIA SHARAPOVA si asigurandu-si in mare masura prezenta la Turneul Campioanelor de la sfarsitul anului. De asemenea, Halep si-a asigurat un cec urias, de 495.000 de dolari

Sursa foto: Twitter WTA