X FACTOR, 20 octombrie: Rodica Tudor e Wow! Cristina, Andra si Teo sunt Miau-miauuu… CAT Girls!

X FACTOR, 20 octombrie:  O noua editie X FACTOR a avut loc,duminica seara, la Antena 1. Cheloo, Delia si Dan Bitman au avut de-a face cu tot felul de concurenti, unii mai talentati, altii veniti doar de dragul de a se vedea pe scena, insa la final, cei mai buni au trecut mai departe. Rodica Tudor si trupa CAT Girls sunt cateva dintre vocile care au primit trei de DA din partea juriului.

X FACTOR, 20 octombrie:  Rodica Tudor are sapte catei, stie patru limbi straine si a uimit juriul cu vocea ei magnifica. 

Rodica Tudor are 23 de ani si sapte catei, toti culesi de pe strada. Canta toata ziua, chiar si sambata si duminica, iar unul dintre patrupezi face vocalize odata cu ea. Are un vis: sa cante la X Factor. Galerie ii fac toti copiii din sat. E ambitioasa si spera sa ajunga in finala.

O “interogheaza” Bittman: “Cate limbi straine stii?”. “Patru: engleza, franceza, spaniola, romani si limba materna, romana”, raspunde fata.

Sa nu uitam ca e la X Factor, nu la admitere. A venit sa arate ca vrea si poate. Merge pe mana lui Beyonce-If I were a boy. Delia zambeste. La refren, ti se face pielea de gaina. Bittman da si el din cap afirmativ. Cheloo incearca sa ramana serios.

Din nou, Bittman: “Are 23 de ani si imi notez varsta, asa sa stiu eu”.

Si… votul: Cheloo ii cere Deliei sa-l mangaie pe cap si spune “DA”, “holograful” ii da “un DA din toata inima” si Delia la fel. Bravo!

X FACTOR, 20 octombrie:  CAT Girls – Un miau-miau muzical care a obtinut trei de DA

Cristina, Andra si Teo, adica Miau-miauuu… C.A.T. Girls. O satena, o roscata focoasa si o bruneta. Nu le e teama de Cheloo, probabil au ele o metoda sa-l “imblanzeasca”. “Doar nu o veni cu biciul dupa mine”, exclama Andra inainte sa intre in scena.

Ei bine, pasesc si… surpriza: sunt asteptate pe X, chiar de Cheloo. Pe una dintre ele o recunoaste imediat: “Ea e fata care m-a lins pe fata”, spune juratul. “Te-am pupat…”, incearca tanara sa se apere.

Fetele s-au intalnit anul trecut, tot la X Factor si s-au gandit ca “unde-s trei, puterea creste si… Cheloo nu sporeste!” Asa ca Jessie J- Price tag si trei de DA.

Si sa nu uitam, au zis ca daca iau premiul cel mare il duc pe Cheloo in vacanta. Deocamdata au vrut doar sa-l pupe. L-au alergat prin sala, dar l-au prins si… l-au dovedit, adica l-au sarutat pe obraz!