X Factor: Alex Mataev se duce direct in Galele Live. VIDEO

X Factor: Alex Mataev a trecut prin cateva emotii in ultima editie a emisiunii X Factor. Delia l-a cam facut sa treaca de la disperare la extaz, dupa ce a interpretat melodia  “Always” a lui Bon Jovi! 

Delia a spus despre Alex Mataev ca e multifunctional. Are acelasi stil de “bad boy”, jeansi cu turul lasat si un tricou ce-i vine exact asa cum trebuie. De freza nu mai vorbim, este el si atat.

Se prezinta in fata juratei si a invitatului ei. Interpreteaza Always a lui Bon Jovi. Delia fluiera si fredoneaza. Atitudinea spune totul, asa ca, fetelor, mainile la inima!!!

Nu se poate abtine! Jurata se ridica, se uita in ochii lui si ii da tacticos parul dupa urechi. “Esti bun, esti foarte bun”, este concluzia. si emotionat, completeaza tanarul.

Vine insa si momentul… X. In care Delia trebuie sa decida. Jurata ii spune ca nu este printre preferatii ei. Si argumenteaza: “Pentru ca esti bun, risti sa fii arogant. Imi pare rau”. Si se ridica sa plece. “Hai mai stai putin”, il roaga jurata. Si ii da un DAAA. Mataev nu mai intelege nimic. Dar e emotionat si fericit. Se duce direct in Galele Live.